POP3 subsidie Jonge landbouwers geopend

Bent u een landbouwer van 40 jaar of jonger? Dan kunt u vanaf 1 december 2016 de subsidie POP3 Jonge landbouwers 2016 aanvragen. U kunt subsidie krijgen voor investeringen om uw landbouwbedrijf duurzamer te maken. De investeringen die in aanmerking komen, staan op een investeringslijst van uw provincie.

Subsidiebedrag

Voor deze subsidie is een plafond per provincie beschikbaar gesteld. Het minimumbedrag per aanvrager is € 10.000 en de subsidie is maximaal € 20.000 per aanvraag. U kunt meer dan 1 investering per aanvraag doen, maar per investering zijn de subsidiabele kosten minimaal € 20.000. U kunt 30% van de subsidiabele kosten vergoed krijgen.

Aanvragen

U kunt vanaf donderdag 1 december 2016 tot en met maandag 16 januari 2017 subsidie aanvragen. Niet elke provincie stelt alle investeringen open. Kies de provincie waarvoor u subsidie aanvraagt:

U kunt ons elke werkdag bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur, ook op maandag 16 januari, de laatste dag van deze openstelling.

Meer informatie

De subsidie POP3 Jonge landbouwers maakt deel uit van het Plattelandsontwikkelingsprogramma POP3, het derde Europese subsidieprogramma voor het innoveren van het Nederlandse platteland. Lees voor welke investeringscategorieën u een vergoeding kunt krijgen op onze informatiepagina Jonge landbouwers 2016.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.