POP3 subsidies voor energieprojecten in Utrecht

Programmabureau Utrecht-West en Gebiedscoöperatie O-gen organiseren samen deze bijeenkomst op Boerderij Fortzicht in de Bilt. U bent van harte welkom op de inspiratie en netwerkbijeenkomst gericht op het thema energie op woensdagochtend 24 augustus. Deze bijeenkomst is gericht op het thema energie in brede zin: energiebesparing, het opwekken van duurzame energie en energieopslag.

POP3 subsidies voor energieprojecten

De Provincie Utrecht zal naar verwachting in september enkele POP3 subsidieregelingen open stellen, waarop energieprojecten ingediend kunnen worden. Wij willen u, door middel van deze bijeenkomst, de mogelijkheid geven om in contact te komen met verschillende partijen en ondernemers op het gebied van energie in de agrarische sector. Om zo samen ideeën voor projecten uit te wisselen of vorm te geven. Met als gezamenlijk doel dat er goede projectvoorstellen ingediend worden bij de provincie, die bijdragen aan de ambities van de energieneutrale melkveehouderij. Voor het realiseren van deze ambities rondom energieneutrale melkveehouderij, is in ieder geval een extra inzet op kennisoverdracht nodig. Wij zijn op zoek naar partijen die hier gezamenlijk de schouders onder willen zetten. Daarnaast zijn de voorbeeldbedrijven energieneutrale melkveehouderij geschikt om gezamenlijk innovaties op dit thema uit te testen.

De maatregelen waarvoor naar verwachting subsidie aangevraagd kan worden sluiten hier naadloos op aan:

  • Samenwerking voor innovaties
  • Trainingen, workshops, ondernemerscoaching en demonstraties

Door op deze link te klikken komt u op de website van de Provincie Utrecht waar meer informatie te vinden is over deze maatregelen. Onder andere in de verordening subsidies POP3. De komende tijd komt daar meer gedetailleerde informatie over de openstellingen. De Provincie Utrecht zal de criteria waaraan de subsidie aanvragen moeten voldoen nader specificeren.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.