Dien nu uw Leader project in bij Leader Kop van Noord-Holland

De Kop van Noord-Holland is opnieuw aangewezen als Leadergebied voor de periode 2016-2020. De provincie Noord-Holland, de gemeenten en het bedrijfsleven uit de Kop van Noord-Holland hebben € 6 miljoen gereserveerd voor het verbeteren van de leef- en werkomgeving van Noord-Holland Noord. Vanaf begin oktober begonnen worden met het indienen van projecten.

De provincie stelt 1,8 miljoen euro beschikbaar via een doorlopende openstelling. Voordeel van de doorlopende openstelling is dat een goed project niet zal  worden afgewezen als er andere projecten zijn die toevallig nóg beter scoren. Een ingediend project moet wél altijd een minimale score behalen om voor subsidie in aanmerking te komen.

De projecten worden beoordeeld door de Leadergroep en moeten bijdragen aan de doelen zoals die in de LOS zijn beschrijven. Kop van Noord-Holland zoekt projecten die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de regionale economie, en die passen binnen een van de volgende thema’s: ‘Healthy ageing’, ‘Biobased economy’ en ‘Toerisme & Recreatie’.

Kopkracht

Het Ontwikkelingsplan ‘Kopkracht’ staat aan de basis van het derde programma voor de Kop van Noord-Holland. Organisaties en bedrijven worden gestimuleerd om samen te werken en zo kansrijke projecten te ontwikkelen. De projecten moeten bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de regionale economie, en passen binnen een van de volgende thema’s: ‘Healthy ageing’, ‘Biobased economy’ en ‘Toerisme & Recreatie’.

U kunt hier de LEADER flyer en het ontwikkelingsplan ‘Kopkracht’ downloaden.

 

Heeft u een projectidee? Vul dan het projectidee-formulier in en mail deze naar leader@nhn.nl.

 

Download hier het handboek voor aanvragers van POP3 niet-grondgebonden subsidie.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.